Controale în pieţele din judeţ

> Poliţiştii au aplicat amenzi de 70.000 de lei şi au întocmit patru dosare penale pentru contrabandă

Poliţişti din cadrul SICE al IPJ Suceava au acţionat, joi, pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite din sfera traficului cu produse accizabile, a comerţului neautorizat, precum şi a schimbului ilegal de valută.

Au fost verificate 21 de entităţi economice, au fost constatate patru infracţiuni şi confiscate bunuri în valoare de 10.814 lei, constând în ţigări şi alcool. De asemenea, poliţiştii au aplicat 12 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 70.000 lei.

În cadrul acţiunii, echipele de control au depistat, într-o piaţă agroalimentară din municipiul Suceava, patru persoane care deţineau spre comercializare 12.040 ţigarete de provenienţă extracomunitară (602 pachete). În cauză s-au întocmit patru dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, dosare ce vor fi soluţionate procedural. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: