Breşa creată de viitură pe râul Suceava a fost închisă pe jumătate

Prefectura Suceava a anunţat că şi în cursul zilei de sâmbătă a continuat acţiunea de închidere a breşei la lucrarea din administrarea SGA Suceava „Regularizare râu Suceava la Vicovul de Sus – Frătăuţii Vechi”.

Sursa citată precizează că la realizarea lucrărilor participau 10 angajaţi ai formaţiei Suceava, intervenindu-se cu două excavatoare şi un buldozer pentru amplasarea celor 150 de saci tip geo-container necesari închiderii breşei.

„La data prezentei informări breşa este închisă în proporţie de 50%, lucrările fiind continuate şi în zilele următoare” se mai arăta în comunicat.

Prefectura Suceava a subliniat că la Izvoarele Sucevei utilajele au lucrat inclusiv în noaptea anterioară, fiind finalizate lucrările de punere în siguranţă şi diminuare a efectelor viiturilor de pe râul Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: