Nelu Tătaru:

Pregătim pentru 1 iulie noi măsuri de relaxare. Dacă vor fi restricţii, vor fi locale

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, ieri, la Târgu-Jiu, că Guvernul pregăteşte noi măsuri de relaxare pentru 1 iulie şi că, dacă vor fi restricţii, acestea vor fi strict punctuale şi locale. „Noi pregătim pentru 1 iulie un alt set de măsuri de relaxare. Eu sper ca evoluţia să ne permită acest lucru. Fiecare caz este evaluat particular, fiecare anchetă evaluează cazurile particular, fiecare locaţie este evaluată particular, dacă vor fi nişte restricţii, vor fi strict punctuale şi locale”, a spus Tătaru.

Acesta a precizat că Guvernul face o continuă evaluare a epidemiei. „Noi o să avem discuţii şi astăzi după-amiază, la o şedinţă de Guvern, şi mâine. Următoarea perioadă de măsuri de relaxare se va face sper cu 1 iulie, iar luni vom avea şi decizia”, a spus ministrul.

Întrebat dacă românii se pot aştepta şi la măsuri „urâte”, Nelu Tătaru a spus: „Nu neapărat urâte, cât vom avea nişte restricţii punctuale, la nivel de teritoriu, la nivel de comunitate, la nivel de focar”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: