Wynona Ryder îl acuză pe Mel Gibson de remarci antisemite şi homofobe

Winona Ryder a dezvăluit într-un interviu acordat pentru The Sunday Times că actorul şi regizorul Mel Gibson a făcut o serie de remarci antisemite şi homofobe în timpul unei petreceri, informează site-ul revistei Variety.

Actriţa americană, care s-a remarcat în ultimii ani în serialul „Stranger Things”, a fost întrebată de un reporter dacă s-a confruntat cu experienţe antisemite pe durata carierei sale din industria de divertisment. Wynona Ryder a răspuns afirmativ şi a oferit cu această ocazie câteva exemple. „Da, m-am confruntat cu aşa ceva… în feluri interesante. Au existat situaţii când anumiţi oameni au spus: «Stai puţin, eşti evreică? Dar eşti atât de drăguţă!». A existat un film în care voiam să joc, în urmă cu mult timp, era un film de epocă, iar directorul studioului, care era evreu, mi-a spus că arătam «prea mult ca o evreică» pentru a putea să joc într-un film despre o familie de aristocraţi”, a dezvăluit actriţa americană.

Ea a relatat şi o întâlnire cu Mel Gibson, pe durata căreia a avut loc o conversaţie stânjenitoare. „Ne aflam la o petrecere aglomerată, la care venisem cu unul dintre prietenii mei cei mai buni. Mel Gibson era acolo şi fuma trabuc, am început să vorbim împreună şi el l-a întrebat pe prietenul meu, care este gay: «Stai puţin, acum voi lua SIDA? ». Apoi a venit vorba despre evrei, iar el a spus: «Doar nu eşti un şmecher scăpat din cuptor, nu-i aşa? »”, a relatat vedeta americană.

Wynona Ryder a spus că Mel Gibson a încercat ulterior să îşi ceară scuze.

Agentul de presă al lui Mel Gibson nu a putut fi contactat de reporterii revistei Variety până la ora transmiterii acestor informaţii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: