Mister Bean se aliază cu OMS pentru a cere populaţiei să fie vigilentă împotriva COVID-19

O versiune animată a lui Mister Bean, popularul personaj creat de actorul britanic Rowan Atkinson, este prezent de luni într-un video prin care Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) vrea să conştientizeze populaţia să fie în continuare vigilentă împotriva noului coronavirus, relatează EFE. În acest anunţ de un minut şi jumătate, care poate fi văzut pe canalul OMS de pe YouTube, Mister Bean oferă cetăţenilor mai multe sfaturi care trebuie urmate inclusiv în actuala perioadă de relaxare, ca de exemplu să se spele cu grijă pe mâini şi să menţină o distanţă fizică de cel puţin un metru şi jumătate unii faţă de ceilalţi.

De asemenea, le recomandă să fie atenţi la orice simptom, să consulte medicul dacă este necesar şi, toate acestea, „menţinând contactul şi fiind amabili cu vecinii”, se arată în anunţul publicitar.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: