Obiceiuri de Suceava:

Despre tradiţia închinării

Şi dacă tot am ajuns eu la cârma cotidianului „Crai nou”, s-ar cuveni, m-au povăţuit mai mulţi sfătuitori, să mă prezint la instituţiile cu „lapte şi miere” din Cetatea Sucevei şi smerit să le spun mai-marilor judeţului că la conducere, de acum şi până mai încolo, ştiţi, cu plecăciune, sunt eu, directorul, care, în dorinţa de a păstra bune, vii şi nealterate vechile relaţii, statornicite acum nu ştiu câte decenii în urmă, am venit să mă prezint, pentru că aşa cere buna cuviinţă, hotărâtă în soborul domniilor voastre, cu ocazia Închinării Ziarului. Nici gând!

Sunt un simplu călător prin Presă şi Timp, care, întâmplător, are coloană vertebrală, experienţă căpătată pe alte corăbii care au înfruntat Oceanul Informaţiei, nu datorez nimănui nimic şi nu aştept cadouri, slujesc doar Cititorul şi Adevărul, aşa cum voi ar trebui să slujiţi Cetăţeanul, din ale cărui biruri sunteţi plătiţi regeşte.

Dacă, fiindcă mai totdeauna există şi un dacă, există şi „Dumnezei locali” de modă veche, care aşteaptă să vin şi să mă închin, au mult de aşteptat.

Sper să am şi să avem un parteneriat sincer cu toate instituţiile publice din judeţ în folosul oamenilor şi numai al lor, nu candidez la nimic, nu am simpatii politice, manifest toleranţă zero pentru fărădelege, indiferent cine o săvârşeşte.

 Mai trebuie adăugat ceva?

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: