Pensionarea este rodul muncii de o viaţă şi înţelepciunea unui nou început

La Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc a avut loc o activitate care a marcat începutul unei noi etape a vieţii doamnei Elena Jora, după o perioadă de 23 de ani dedicaţi instituţiei.

Doamna Elena Jora şi-a început activitatea în colegiul militar în anul 1997, ocupând funcţia de analist programator, iar din anul 2002 şi-a creat propria poveste în domeniul relaţiilor publice militare, ocupând funcţia de referent de specialitate, ea contribuind substanţial la realizarea şi desfăşurarea activităţilor de protocol ale instituţiei (ceremonii militare, absolviri, zile festive şi activităţi de parteneriat), promovând cu succes imaginea colegiului în relaţiile cu mass-media în calitate de purtător de cuvânt.

În acelaşi context, la începutul acestei luni, într-un moment de o înaltă încărcătură emoţională, în semn de apreciere pentru activitatea profesională remarcabilă desfăşurată la Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare”, domnul colonel Sorin Ştefan, reprezentant al eşalonului superior, i-a oferit doamnei Jora placheta Statului Major al Forţelor Terestre.

Personalul colegiului îi adresează sincere felicitări şi mulţumiri pentru tot ce a realizat pentru atâtea generaţii de elevi ştefănişti. Pensionarea reprezintă rodul muncii de o viaţă şi înţelepciunea unui nou început.

GEORGIANA LUPU

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: