O listă a drumurilor proaste, în atenţia administraţiei judeţene

  O listă cu drumuri judeţene care necesită intervenţii de urgenţă a fost transmisă ieri şefului administraţiei judeţene de preşedintele Organizaţiei Judeţene TSD Suceava, George Şoldan. Printre altele, în mesajul său, i-a cerut preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, „să se ocupe de problemele reale ale judeţului şi nu să promită autostrăzi pe care nu le poate face”.

Potrivit sursei citate, iată care sunt „câteva exemple de drumuri judeţene care au nevoie de intervenţii urgente”: DJ 208E Forăşti, DJ 208C Vultureşti, DJ 208 Pătrăuţi, DJ 208 A Liteni –Suceava, DJ 291 A Siret, DJ 178B Grăniceşti, DJ 178G Ciprian Porumbescu, DJ 178F Voitinel, DJ 208D Adâncata – Hănţeşti, DJ 208 B Hănţeşti. (N.B., D.L.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: