Fotbal

Faza judeţeană a Cupei României va fi reluată în luna iulie

AJF Suceava a suspendat încă din luna aprilie competiţiile fotbalistice judeţene din cadrul sezonului competiţional 2019-2020, cu excepţia Cupei României, din cauza pandemiei de coronavirus

Cum Guvernul României a anunţat o nouă relaxare începând cu data de 16 iunie, pe fondul scăderii cazurilor de infectare cu virusul Covid-19 la nivel naţional, atunci şi fotbalul amator s-ar putea relua începând cu data de 1 iulie. Lucrurile nu sunt încă foarte clare, dar se speră ca şi la nivel de judeţ fotbalul să poată reveni pe teren.

În acest caz, AJF-urile au termen până pe 5 august să anunţe câştigătoarele fazei judeţene a Cupei României. La nivelul judeţului Suceava, întrecerea s-a oprit înaintea semifinalelor, cele patru formaţii rămase în cursa pentru câştigarea trofeului fiind Juniorul Suceava, ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc, Recolta Fântânele şi LPS Suceava.

„În momentul în care se va anunţa că este permisă desfăşurarea competiţiilor de amatori, atunci vom stabili şi noi datele Cupei României Railex. Ce frumos ar fi ca virusul Covid-19 să îşi păstreze panta descendentă, astfel încât în luna august să ne putem bucura de o finală frumoasă de Cupa României, cu spectatori, pe stadionul Areni”, a declarat Ciprian Anton, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI