„Dor de viaţă, dor de cântec”

> Noi spectacole din cadrul acestui proiect vor avea loc la sfârşitul săptămânii > Momentele artistice vor fi susţinute şi la Muzeul de Ştiinţele Naturii

Muzeul Naţional al Bucovinei anunţă că proiectul „Dor de viaţă, dor de cântec” continuă cu noi minispectacole ce se vor desfăşura în aceleaşi locaţii. Elementul de noutate reprezintă faptul că vineri, 19 iunie, va fi susţinut un spectacol şi la Muzeul de Ştiinţele Naturii. Astfel, de la ora 17, publicul va putea admira prestaţia artiştilor Ansamblului „Ciprian Porumbescu” şi vor putea auzi acorduri celebre de muzică clasică, jazz şi caffe-concert, susţinute de violonista Diana Păstru, pianistul Johannes Onesciuc, trompetistul Ionuţ Ţanţa şi Emil Lupu – voce.

Muzeul mai anunţă că, venind în întâmpinarea publicului, a modificat orele de desfăşurare a spectacolelor din Muzeul Satului Bucovinean şi Cetatea de Scaun a Sucevei.

Sâmbătă, 20 iunie, de la ora 15, la Muzeul Satului Bucovinean, interpreţii de muzică populară a Ansamblului artistic „Ciprian Porumbescu” Leonard Raicu, Lucica Păltineanu, Marian Gogan, George Finiş, Rodica Andronic, Nicolae Vieru, Dinu Croitor, Constantin Pascal, Adrian Semeniuc, Dan Decebal Chitic, Cosmin Croitor, Vlad Dochiţa vor aduce în faţa publicului iubitor de folclor, momente artistice unice, într-un decor minunat.

Duminică, 21 iunie, tot cu începere de la ora 15, timp de două ore, în curtea interioară a Cetăţii de Scaun, violonista Diana Păstru, pianistul Johannes Onesciuc, trompetistul Ionuţ Ţanţa şi Emil Lupu – voce, din orchestra Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, vor încânta publicul care va păşi pragul Cetăţii.

Muzeul Naţional al Bucovinei şi Centrul Cultural „Bucovina” precizează că au luat toate măsurile sanitare şi de distanţare pentru ca spectacolele să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, atât pentru public, pentru artiştii care susţin spectacolele, cât şi pentru angajaţii muzeului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: