Fălticeni, cartierul 2 Grăniceri

Apa potabilă va fi sistată joi

Joi, 18 iunie, se va întrerupe furnizarea apei potabile, între orele 8 – 16, pentru remedierea unei defecţiuni pe conducta OL de 150 mm. Conform informării Agenţiei Fălticeni a ACET SA Suceava, vor fi afectaţi consumatorii casnici şi cei de la blocuri de pe străzile: 2 Grăniceri, Coteşti, Broşteni, Petru Rareş, Pictor Şoldănescu, Ţărăncuţei, Dogari, Revoluţiei (parţial), Aleea George Grămadă, Filaturii. Asociaţiile de proprietari afectate sunt: AP nr. 7 – blocurile de pe str. Revoluţiei, bl. 2, 4, 6; AP nr. 8 – blocurile de pe str. 2 Grăniceri; AP nr. 9; AP nr. 11; AP nr. 12; AP nr. 13 – blocurile de pe str. Revoluţiei şi 2 Grăniceri; AP nr. 17i; AP nr. 18.

Vor fi afectaţi agenţi economici, instituţii de învăţământ şi unităţile medicale din zona de sud a municipiului, printre care Dispensarul Medical Nr. 3, Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”, instituţii bancare, magazine alimentare, dar şi firmele care funcţionează pe platforma industrială a fostei filaturi de in şi cânepă.

Aceasta este a doua întrerupere a apei potabile anunţată de ACET pentru cartierul 2 Grăniceri din această săptămână, prima fiind luni, 15 iunie.

În ultimele zile, din cauza precipitaţiilor abundente din zona de munte a judeţului, care au dus la creşterea debitului râului Moldova, ACET Fălticeni s-a confruntat cu probleme în alimentarea cu apă a consumatorilor de pe mai multe străzi din Fălticeni. (I.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: