Cartonaşul galben

Stilul bursucesc, de câştig

FCSB se chinuie de câţiva ani buni să câştige campionatul şi nu reuşeşte. E posibil ca nici de data asta să nu aibă câştig de cauză. Patronul Gigi Becali a încercat tot felul de combinaţii, de stratageme, a cumpărat cei mai buni jucători de la fostele campioane Viitorul Constanţa, Astra Giurgiu, a umblat cu mătănii, a fost la Muntele Athos şi tot nu are sorţi de izbândă.

Noi zicem că Şeful Suprem din Înălţimi are o grămadă de alte probleme, iar fotbalul se joacă pe teren şi cu mult suflet. Nici acum FCSB nu are o adevărată echipă, o parte dintre jucătorii ei nu luptă şi evoluează pentru propriul interes. Nimeni nu spune că Man şi Coman nu au valoare, dar ei încetinesc de fiecare dată faza de atac pentru a mai face o „floricică” pentru impresari şi fac mai firav faza de apărare.

În aceste condiţii şi cu un portar ca Arlauskis în mare formă, şansele de a învinge experimentata echipă a Bursucului de la Cluj sunt foarte mici. Ce s-a putut lesne observa a fost plusul de experienţă al CFR-ului în detrimentul băieţilor lui Nea Gigi. Şi la fotbal, ca la orice „întreprindere”, este nevoie de puţin noroc. Sunt zile în care dacă mingea nu vrea să intre în plasă, nu intră. Şansa i-a ocrotit pe clujeni şi patronul din Pipera va trebui, se pare, să mai caute alte idei şi să mai găsească alte manevre.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: