Bustul lui Eminescu de la Putna, pe un plic al Romfilatelia

Romfilatelia a introdus în circulaţie, ieri, o emisiune de mărci poştale dedicate lui Mihai Eminescu. Ambele timbre ale emisiunii „Mihai Eminescu, poet al credinţei neamului românesc” au valoarea nominală de 8,50 lei. „Pe unul dintre acestea se regăseşte un bust al lui Mihai Eminescu aflat în curtea Mănăstirii Putna, alături de imaginea mănăstirii. Celălalt timbru este ilustrat cu un detaliu al statuii lui Mihai Eminescu, care poate fi admirată în faţa Ateneului Român din Bucureşti (operă a sculptorului Gheorghe D. Anghel), alături de primele versuri ale poeziei Rugăciune” precizează Romfilatelia, citată de Agerpres.

Pe plicul „prima zi” este reprodus integral bustul lui Mihai Eminescu de la Mănăstirea Putna.

Emisiunea de mărci poştale „Mihai Eminescu, poet al credinţei neamului românesc” este disponibilă, de ieri, în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, precum şi în magazinul online Romfilatelia.ro/store/.

Aceasta este completată de plicul prima zi, coală de 32 timbre şi minicoala de cinci timbre şi vinietă, mai precizează Romfilatelia.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: