Dinu Florin Sădean a preluat funcţia de director executiv al DSP Suceava

Şeful Serviciului Control în Sănătate Publică Suceava, medicul primar epidemiolog Dinu Florin Sădean, a preluat, începând de ieri, funcţia de director executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava.

Sădean ne-a declarat ca a preluat cu delegare de atribuţii şi funcţia de director executiv al DSP Suceava, pe o perioadă de 6 luni, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea acestei funcţii. Delegarea de atribuţii s-a realizat printr-un ordin al Ministerului Sănătăţii.

Sădean este inspector-şef al Serviciului de Control în Sănătate Publică de la 1 martie 2017.

Dinu Florin Sădean şi-a început activitatea în anul 1994, în cadrul Compartimentului Teritorial de Sănătate Publică (CTSP) Vatra Dornei, unde a lucrat până în anul 2003, apoi a lucrat în cadrul CTSP Câmpulung Moldovenesc, transformat ulterior în punct de lucru al DSP Suceava, până pe 20 februarie 2017 ocupând funcţia de medic coordonator.

Dinu Florin Sădean a absolvit cursurile Universităţii de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca în anul 1988. Este medic primar epidemiolog, având şi o a doua specializare în medicina muncii. Are competenţe în igiena alimentară şi în managementul serviciilor de sănătate, iar din anul 2011 este doctor în ştiinţe medicale în domeniul igienei alimentare.

În acest an, la conducerea DSP Suceava s-au aflat medicul Liliana Grădinariu, ec. Silvia Boliacu, medicul Manuela Elena Trifan.

În funcţie a fost numit anterior un medic din Vrancea, care a refuzat numirea şi nu a ajuns la DSP Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI