E.ON a sprijinit 16 spitale implicate în lupta împotriva Covid-19, inclusiv SJU Suceava şi Spitalul Municipal Rădăuţi

Compania E.ON a donat, în ultimele două luni, echipamente de protecţie a personalului medical şi dispozitive de testare specifice Covid-19, în funcţie de nevoile specifice, unui număr de 16 instituţii medicale aflate în linia întâi a luptei împotriva Coronavirusului, inclusiv SJU Suceava şi Spitalul Municipal Rădăuţi.

În ceea ce ţine de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Suceava, E.ON a asigurat, timp de o lună, masa pentru personalul medical al Secţiei de Boli Infecţioase, precum şi pentru angajaţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava.

Încă de la începutul pandemiei, E.ON a alocat 500.000 de lei pentru susţinerea spitalelor care au avut nevoie urgentă de aparatură de specialitate şi de diverse echipamente. La rândul lor, angajaţii E.ON au demarat o campanie de strângere de fonduri, iar compania a dublat suma rezultată. Au fost adunaţi astfel 100.000 de lei, iar angajaţii au votat patru spitale către care să fie direcţionat ajutorul lor.

„În această campanie, în care s-au implicat şi angajaţii E.ON, se află multă emoţie, fiindcă în fiecare spital sau la fiecare familie susţinută de noi am găsit câte o poveste de viaţă care ne-a impresionat. Gestul nostru este despre solidaritate, despre a face bine unor oameni care aveau mare nevoie să fie ajutaţi. Suntem bucuroşi că am putut să le fim alături în această perioadă dificilă” spune Manfred Paasch, directorul general al E.ON România.

O altă acţiune importantă, campania „Dăruieşte Lumină”, încheiată de curând, a constat în donarea unei cantităţi de 250.000 kWh, gaze naturale sau electricitate, care a ajuns la consumatori casnici cu probleme financiare generate de pandemie. Totodată, pentru a veni în sprijinul elevilor proveniţi din familii cu o situaţie financiară precară, E.ON le-a dăruit laptopuri pentru a-i ajuta să participe la cursurile online. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: