Amenzi de aproape 80.000 de lei aplicate în cadrul unei acţiuni privind combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse petroliere

> Controalele au scos la suprafaţă şi o serie de infracţiuni silvice

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava şi ISU Suceava au organizat, în data de 3 iunie, o acţiune privind combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse petroliere.

Astfel, pe raza judeţului, au fost verificate şapte persoane fizice şi 15 societăţi comerciale.

Potrivit IPJ Suceava, în cadrul acţiunii au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 78.000 lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de 40.924 lei.

Tot în cadrul acţiunii au fost depistate şi nereguli silvice. Spre exemplu, un agent economic din zona de munte a judeţului a fost amendat cu 10.000 lei pentru nereguli silvice. De asemenea, echipa de control a confiscat 140,88 mc material lemnos în valoare de 24.231,36 lei.

Alte două societăţi comerciale din aceeaşi zonă au fost amendate tot pentru nereguli silvice. În total, au fost aplicate opt amenzi, în valoare de 13.000 lei, şi s-a aplicat măsura complementară a confiscării cantităţii de 76,98 mc material lemnos (buştean), în valoare de 16.155,16 lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: