Telekom Romania oferă conectivitate gratuită şi nelimitată elevilor şi profesorilor şcolii din Găineşti

Telekom Romania îşi continuă misiunea de a ţine „România Conectată” şi oferă conectivitate gratuită nelimitată şi echipamente WiFi pentru 172 de elevi şi profesori ai şcolii generale din satul Găineşti, comuna Slatina (judeţul Suceava).

Telekom s-a alăturat campaniei umanitare „Copiii îşi dau mâna pentru educaţie”, organizată de Olga Gudynn International School, prin care elevii din mediile defavorizate sunt ajutaţi să îşi continue studiile de la distanţă, prin donarea materialelor necesare conectivităţii la internet.

„Dreptul la educaţie este garantat de Constituţie, iar acest domeniu este prioritar pentru Telekom Romania. Începând cu luna martie, am ajutat aproximativ 500.000 de elevi să-şi continue cursurile de la distanţă, oferindu-le atât acces gratuit în platforma de management educaţional Adservio, cât şi cartele cu internet nelimitat 4G. Sperăm ca serviciile de conectivitate donate să-i ajute pe copiii şi profesorii din Găineşti să-şi continue studiile, iar în curând să revină la şcoală, pentru a-şi clădi un viitor mai bun” a declarat Ovidiu Ghiman, Directorul Executiv Comercial Segment Business al Telekom Romania.

„Am iniţiat campania «Copiii îşi dau mâna pentru educaţie» din dorinţa de a ajuta elevii din medii defavorizate să aibă acces la educaţia online. De asemenea, o astfel de campanie este un bun prilej pentru toţi elevii să înţeleagă şi să înveţe prin acţiuni concrete principiul solidarităţii, încă de la cele mai mici vârste.

Suntem onoraţi să avem în Telekom Romania un partener de acţiune, pentru a da o mână de ajutor autorităţilor române în misiunea lor de a ajuta copiii de la sate să aibă acces la o educaţie modernă, adaptată lumii în care trăim. Această campanie este despre copii, prietenie, despre puterea lui împreună şi despre o Românie a solidarităţii! Toţi copiii, indiferent de mediul din care provin, au dreptul să spere şi să viseze la un viitor mai bun în ţara lor” a afirmat Olga Gudynn, fondatorul şcolii şi grădiniţei cu acelaşi nume. (Comunicat de presă)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: