Gheorghe Flutur:

Săptămâni întregi s-au rostogolit mizerii şi neadevăruri despre mine şi copilaşii mei…

Cei care au lovit în mine ştiau că sunt bolnav şi nu mă pot apăra şi şi-au spus că e momentul să-l termine pe Flutur

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, la Subiectul Zilei, că din experienţa trăită în ultimele luni a învăţat că atacat este un om politic puternic, dar nu a crezut că se poate merge atât de departe încât să fie terfeliţi şi copiii săi.

„Am învăţat că se dă într-un om puternic. Ca să înţelegeţi. Au spus că e momentul să îl terminăm pe Flutur ca să câştige X sau Y aici. Foarte bine! E o luptă politică. Dar nu dai într-un om fără să-l întrebi, sau ştii că este în spital, sau ştii că este bolnav, sau ştii că nu se poate apăra. Eu las sucevenii să judece cine a greşit şi cine a făcut bine” a spus Flutur.

El a adăugat că, dacă putea, ieşea să contraargumenteze.

„Săptămâni întregi s-au rostogolit mizerii, neadevăruri despre mine şi despre copilaşii mei şi nu e aşa” a spus preşedintele Flutur.

El a menţionat că are doi copii care s-au realizat prin munca şi puterile lor.

„Eu am doi copii. Cristian este cadru universitar, doctor în calculatoare şi este la Politehnica din Bucureşti pe munca lui. A studiat şi în România, şi în Franţa. Cristiana a fost aleasă la Organizaţia Naţiunilor Unite, din partea Europei, să reprezinte problema telecomunicaţiilor. A fost aleasă, nu că o cheamă Flutur, de ţările din Europa ca să le reprezinte la ONU la Comisia pentru comunicaţii. Sunt doi copii cu care mă mândresc. De aceea sunt un pic mâhnit că au fost terfeliţi, inclusiv prin mass-media, absolut mizerabil şi pe nedrept. Nu i-aţi văzut nici cu firme, cu combinaţii, nici cu stat, nici fără stat. Nu ştiu dacă asta e o calitate, dar sunt nişte copii care s-au realizat prin munca lor. Au fost copii care au învăţat foarte bine şi îmi aduc aminte ce am tras eu ca om politic, dar au fost inspecţii la bacalaureat trimise de adversarii politici să vadă dacă fiică-mea ştie şi a luat 10” a menţionat Flutur.

El a arătat că a trecut prin asemenea situaţii şi prin foarte multe altele ca om politic puternic.

„Mi le asum, cu un mare of în suflet, dar sunt foarte multe mizerii la adresa unui om politic şi probabil la un om politic care contează. Altfel nu-mi explic vehemenţa cu care m-au atacat unii-alţii, pariurile cu dacă se mai ridică sau nu Flutur. Cred în bunul Dumnezeu, cred în forţa mea, cred în bine şi am făcut bine şi sunt convins că o să facem bine în continuare pentru Suceava” a conchis Gheorghe Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: