După ce vor fi disponibilizate de Ministerul Muncii

Primăria Suceava va distribui 183.400 măşti de protecţie

>„Vom anunţa care sunt punctele de distribuire a măştilor, în măsura în care acestea vin” a declarat Ion Lungu

Primăria Municipiului Suceava va distribui măşti de protecţie pentru 3.668 de persoane. Anunţul a fost făcut de primarul Ion Lungu, care spune că respectivele mijloace de protecţie sunt acordate de Ministerul Muncii, câte 50 de bucăţi urmând a ajunge, în primul rând, la 159 de beneficiari ai Legii nr. 416 din 2001 a venitului minim garantat. Acelaşi număr de măşti va fi îndreptat spre 363 de persoane îndreptăţite la alocaţia pentru susţinerea familiei, cât şi spre 2.430 de pensionari cu pensie de maxim 704 lei pe lună. Câte 50 de măşti de persoană sunt rezervate şi pentru 716 de persoane cu handicap.

„Am fost înştiinţaţi că vom primi aceste măşti, iar în măsura în care vor veni, în conformitate cu ordonanţa dată, trebuie să le distribuim într-o perioadă de 3 zile. Vom anunţa care sunt punctele de distribuire a măştilor, în măsura în care acestea vin” a declarat Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: