Gheorghe Flutur spune că a fost călcat „cu bocancii” pentru că s-a infectat cu noul coronavirus la muncă şi pentru că a fost testat

 …dar că de astfel de atacuri a mai avut parte şi în anul 2000, şi în 2008, şi în 2012

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că a fost călcat cu bocancii în încercarea de a se scăpa de el pe motiv că s-a infectat cu noul coronavirus la muncă şi că a fost testat la DSP Suceava. Dar a adăugat că atacuri similare a suportat şi în alte campanii electorale.

„Toată viaţa am fost pregătit de luptă. Dacă am sănătate sunt pregătit pentru rezolvarea problemelor sucevenilor şi mă bucur că ieri şi mai ales astăzi (marţi – n.red.) prinde viaţă Spitalul Judeţean Suceava” a spus Flutur, care a menţionat că ultimele cifre de la SJU Suceava arătau la acel moment că mai sunt internaţi 159 de pacienţi Covid, care pot fi îngrijiţi în Spitalul vechi.

Gheorghe Flutur a subliniat că nu a fost testat pentru noul coronavirus acasă, aşa cum susţine senatorul PSD Ioan Stan.

„Nu a venit nimeni acasă să mă testeze. Testul a fost făcut la DSP. Nu m-am dus la Spitalul Judeţean la Secţia de Boli Infecţioase” a precizat Flutur.

El a arătat că nu a explicat mai mult pentru că nu a putut şi că a fost într-o perioadă în care boala nu i-a permis să comunice.

„De aceea, şi unii şi alţii s-au urcat cu bocancii pe mine ca să lovească în Flutur, că poate scăpăm de el” a spus liderul PNL Suceava.

El a explicat că a fost unul dintre cei care a condus comandamentele, alături de prefect, pentru lupta împotriva coronavirusului.

„Eu am fost contact al unor oameni care erau diagnosticaţi din conducerea Spitalului Judeţean. Am cerut DSP, şi eu, şi colegii mei să ne testeze. Ne-au programat duminică, 22 martie, seara, să mergem la testare. Să ştiţi că noi terminam munca foarte târziu. Tot folclorul ăsta că au venit noaptea… Păi au venit nopţi întregi de acasă să testeze medici. Să-i întrebe pe cei care au condus DSP cum au organizat această testare, pentru că nu erau în subordinea mea. Stau şi mă gândesc ce era dacă mă duceam la Spitalul Judeţean, care era în subordinea mea. Am fost la DSP alături de alţi colegi de ai noştri şi alţi medici care s-au testat în perioada respectivă” a spus Flutur.

El a respins afirmaţia că s-ar fi înscris ca medic pentru a fi testat şi că a fost vorba de o greşeală asumată de angajaţii DSP Suceava.

„Asta a fost tot. Eu din spital, cât am putut vorbi – după aia nu am avut starea de sănătate care să-mi dea voie – am explicat aceste lucruri. Dacă un preşedinte de consiliu judeţean nu era obligat să se testeze, cine era obligat? Pentru că am văzut fel de fel de chestiuni în spaţiul public, las populaţia să le judece” a adăugat Flutur.

Totodată, el a arătat că s-a infectat când era la muncă şi a avut două luni de zile probleme de sănătate din cauza Covid-19.

„Eu la treabă, din păcate, m-am infectat şi am avut două luni de zile probleme destul de grele de sănătate, despre care nu am vrut să vorbesc. Dar asta este în viaţă, că nu numai atacul acesta a fost. Au fost atacuri la copiii mei sau că duc oameni la muncă în străinătate. Înţeleg că zilele acestea, pentru cei curioşi, ar fi un bolnav de Covid pe care îl cheamă Flutur Gheorghe. Probabil că mai fac un scenariu ca în 2008 când l-au pus candidat pe unul. Eu am trecut prin multe din astea. În 2000, când am intrat în politică, au fost diversiuni la adresa mea pe plângeri şi nu s-a dovedit nimic. În 2008 mi-au căutat o clonă când am candidat. În 2012 m-au atacat cu nevastă-mea care nu mai este şi acum au inventat fel de fel de lucruri. Ne ducem crucea” a spus Flutur. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: