Ioan Stan:

Este un consens pentru alegeri locale în 27 septembrie sau 4 octombrie

 Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, marţi, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că alegerile locale ar urma să se organizeze la sfârşitul lunii septembrie sau la începutul lunii octombrie, dar că va conta şi modul în care evoluează pandemia cu noul coronavirus.

El a spus că este un consens pentru data alegerilor locale: ori în 27 septembrie sau 4 octombrie.

„Să vedem cum acţionează duşmanul comun, Covid-ul” a spus Ioan Stan, care a menţionat că o campanie electorală presupune campanie de strângere de semnături, întâlniri cu electoratul şi adunări publice.

Întrebat dacă va candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, el a spus că decizia va aparţine organizaţiei judeţene, în urma unui nou sondaj de opinie.

„Se va face un sondaj la judeţ şi municipiu. Vom vedea rezultatul şi decizia aparţine Comitetului Executiv Judeţean. Dacă sondajul arată că da, atunci candidez” a precizat Ioan Stan.

El a explicat că Mirela Adomnicăi, candidat desemnat pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, şi-a estompat activitatea politică în această perioadă, pentru că este funcţionar public.

Ioan Stan a arătat că PSD a decis la nivel naţional să comande cercetări sociologice în judeţe şi în marile municipii pentru a se stabili candidaţii.

„S-ar putea ca în sondajul respectiv să apară o surpriză” a spus Ioan Stan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: