La DGASPC Suceava

Ziua Adopţiei a fost marcată împreună cu copiii adoptaţi şi familiile adoptive

Anual, în data de 2 iunie este sărbătorită Ziua Naţională a Adopţiei. La Suceava, DGASPC Suceava continuă tradiţia de a marca această dată împreună cu copiii adoptaţi şi familiile adoptive.

Astfel, ieri a fost organizat un eveniment similar, aflăm dintr-un comunicat semnat de directorul executiv al DGASPC Suceava, Georgeta Nadia Creţuleac.

„Anul acesta ne-am gândit să marcăm Ziua Naţională a Adopţiei, mulţumind tuturor celor care au avut curajul de a face acest pas, copii şi părinţi deopotrivă, copiilor pentru curajul de a face o schimbare şi dorinţa de a avea o familie, iar familiilor pentru curajul de a înfrunta prejudecăţile şi de a oferi un cămin, iubirea şi viaţa lor, unui copil” a precizat Creţuleac.

Cu ocazia sărbătorii, directorul DGASPC Suceava a ţinut să precizeze că „familia devine completă atunci când îţi doreşti să fii părinte şi reuşeşti acest lucru pentru că ai capacitatea de a creşte în suflet un Copil, înţelegând că modul în care poţi realiza lucruri minunate este să iubeşti ceea ce faci şi să îţi dedici viaţa unui copil căruia nu tu i-ai dat viaţă, dar tu îi poţi schimba Destinul! Iar părinţii adoptivi, fără excepţie, îşi doresc să devină părinţi şi iubesc ceea ce fac. Ei formează Oameni din copiii pe care îi cresc de multă vreme în suflet!” a menţionat sursa citată.

Iniţiativa de a marca la Suceava Ziua Naţională pentru Adopţie s-a născut în anul 2014 şi este menită „să celebreze familiile care au dorit să ofere o şansă unor copii care nu au avut parte de iubirea parentală şi de un mediu propice pentru dezvoltarea lor psihică, fizică şi spirituală”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: