Câmpulung Moldovenesc

O familie a înmormântat cadavrul unei persoane crezând că este ruda decedată

> După funeralii s-a stabilit că morga a încurcat cadavrul rudei cu cel al unei persoane decedate în condiţii suspecte

Organele de cercetare penală din Câmpulung Moldovenesc verifică un caz neobişnuit ce a avut loc în localitatea menţionată.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, în data de 29 mai, morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc a încredinţat unei familii cadavrul despre care se credea că este cel al rudei decedate.

A doua zi, angajaţii spitalului au constatat că au greşit cadavrul, încredinţând familiei cadavrul unei persoane decedate în condiţii suspecte, fapt cercetat în cadrul unui dosar penal.

La acea dată, însă, familia respectivă înhumase deja mortul.

Având în vedere situaţia creată, organele de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc au dispus exhumarea cadavrului şi transportarea acestuia înapoi, la morga spitalului.

În prezent, situaţia este examinată de organele de cercetare penală, susţine Parchetul pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: