Liderul femeilor social-democrate Suceava, Adelina Paiu:

La Primăria Suceava se va produce schimbarea

Viitoarea conducere va fi mai aproape de suceveni şi nu va face lucrurile din pix

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a femeilor social-democrate, Adelina Paiu, şi-a exprimat încrederea, luni, în cadrul emisiunii Subiectul Zilei de la News Bucovina, că după alegerile locale Primăria Suceava va avea o nouă conducere, mai apropiată de cetăţeni şi care să acţioneze pentru a realiza ceea ce îşi doresc locuitorii oraşului şi nu ceea ce crede conducerea că şi-ar dori sucevenii.

Ea a dat ca exemplu cartierul în care a crescut şi în care locuieşte: Burdujeni-sat.

„Burdujeni-sat chiar e sat. E plin de gropi, e plin de noroi, mai ales acum. (…) Parcuri în Burdujeni-sat nu există. S-a construit în acea zonă de agrement din Burdujeni o casă de apă şi ne-a luat zona de socializare. Terenul de sport e ocupat de noua grădiniţă” a arătat Paiu.

Ea a amintit că s-a promis grădiniţă în Burdujeni-sat de când era studentă şi nu avea copii, iar acum copiii ei şi ai vecinilor ajung la liceu şi încă se aşteaptă grădiniţa.

„Oamenii sunt nemulţumiţi, iar domnii Lungu şi Harşovschi ştiu situaţia, dar nu i-a interesat şi au făcut din pix toate aceste lucruri, fără să ne consulte” a spus Paiu.

Ea a arătat că primarul Ion Lungu şi viceprimarul Lucian Harşovschi vorbesc de mult timp despre lucrurile care ar trebui făcute în Burdujeni-sat, doar că nu se fac.

Paiu a menţionat că locuieşte în acest cartier unde a şi crescut şi că aşteaptă încă să se materializeze promisiunile efectuate de conducerea liberală a municipalităţii.

Ea a arătat că atât ea, cât şi locuitorii din Burdujeni-sat nu simt că ar face parte din zona administrativă a municipiului Suceava.

„În Burdujeni-sat suntem peste 3000 de locuitori, în jur de 700 de locuinţe, iar votul nu e atât de important. Suntem importanţi doar o dată la 4 ani, aşa cum s-a întâmplat şi acum: gaz metan după 16 ani, grădiniţa după 16 ani, spaţiu de joacă pentru copii trebuie să mai aşteptăm, dar sunt optimistă şi cred că următoarea conducere a Primăriei Suceava va face exact ce trebuie pentru oraş” a spus Paiu.

Ea a arătat că viitoarea conducere a municipalităţii va trebui să respecte cetăţeanul, să fie mai aproape de locuitori, indiferent de cartierul din care fac parte.

Paiu a adăugat că îşi doreşte ca şi Burdujeni-sat să fie considerat cartier al oraşului şi să nu fie doar o zonă periferică a municipiului, iar locuitorii să fie întrebaţi ce nevoi au.

„Să fim întrebaţi ce anume ne-am dori, nu ce şi-ar dori ei pentru noi, ci de ceea ce avem noi nevoie. Să ne creştem copiii liniştiţi, să avem siguranţa că locuim într-un cartier sigur. Lucrurile se vor îndrepta într-o direcţie bună şi cred că la Suceava va avea loc o schimbare” a spus Adelina Paiu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: