În 24 de ore, un singur caz de Covid-19

> 61 de suceveni au fost declaraţi vindecaţi

Într-un interval de 24 de ore, până ieri, în judeţ a fost confirmat un singur caz de Covid-19, persoana respectivă fiind internată în SJU Suceava. În acelaşi timp, încă 61 de suceveni au fost declaraţi vindecaţi, numărul lor total ajungând la 2.606

Potrivit Prefecturii Suceava, care citează datele DSP Suceava, în intervalul menţionat au fost externate din Spitalul Judeţean 20 de persoane. Astfel, în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava rămân internaţi 397 pacienţi, dintre care 159 de pacienţi Covid-19, 13 pacienţi fiind internaţi la Secţia ATI. La Spitalul Municipal Rădăuţi erau internaţi 30 de pacienţi Covid-19 şi 24 persoane suspecte de infecţie cu noul coronavirus.

Ieri s-au recoltat probe în vederea testării pentru Covid-19 a personalului din cele două centre de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din judeţ.

Conform datelor centralizate la nivel judeţean de Direcţia de Sănătate Publică Suceava, în judeţ se aflau în autoizolare la domiciliu 4.843 de persoane, iar în carantină instituţionalizată, 5 persoane. Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase şi nu prezintă simptomatologie specifică Covid-19.

Până ieri, au ieşit din autoizolare 17.228 de persoane, iar din carantină instituţionalizată, 3.102 de persoane.

Până marţi, în judeţul Suceava au fost efectuate 20.716 de teste.

În cursul zilei de 1 iunie, poliţiştii au desfăşurat 32 de acţiuni în context Covid-19, fiind verificate 4.716 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu şi 34 societăţi comerciale. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: