Vedeta de televiziune Kylie Jenner nu este miliardară, a rectificat revista Forbes

Revista Forbes, care în luna martie a anunţat că Kylie Jenner, vedeta unor emisiuni de tipul reality show, a devenit cea mai tânără miliardară prin forţe proprii, a precizat că nu mai consideră averea acesteia ca având o atât de mare valoare, informează Reuters. Revista a precizat că a revizuit datele financiare date publicităţii de Coty Inc, firmă care a cumpărat o participaţie de 51% în compania de cosmetice a lui Kylie Jenner în noiembrie 2019. Aceste acorduri financiare au scos în evidenţă faptul că „afacerea lui Kylie este în mod semnificativ mai mică şi mai puţin profitabilă decât a lăsat familia să se înţeleagă ani de zile în industria cosmetică şi presă, printre care şi Forbes”, a precizat revista. Forbes estimează acum averea netă a lui Jenner (22 de ani) la circa 900 de milioane de dolari. Jenner a scris vineri pe Twitter că articolul are la bază „un număr de declaraţii inexacte şi presupuneri nedovedite”. „Nu-mi vine să cred ceea ce citesc. Credeam că este un site serios”, a scris aceasta.

În mesajul publicat vineri pe Twitter, Jenner a spus că este „extrem de realizată pentru vârsta mea, am o fetiţă frumoasă şi o afacere de succes şi mă simt foarte bine”. „Pot numi o listă de 100 de lucruri mai importante acum decât să mă preocupe câţi bani am”, a adăugat aceasta.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: