Cu privire la modul în care s-au testat pentru noul coronavirus parlamentarii PSD din judeţ

Senatorul PNL Daniel Cadariu vede o parte „chiar penală”

> El crede că aceştia s-au testat fără drept la Secţia de Boli Infecţioase a SJU Suceava

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu consideră că parlamentarii PSD de Suceava s-ar fi testat fără drept la Secţia de Boli Infecţioase a SJU Suceava şi vede o parte „chiar penală” a situaţiei, în condiţiile în care preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a explicat într-un comunicat de presă că parlamentarii suceveni au fost obligaţi să se testeze pentru noul coronavirus din cauză că au avut contact cu senatorul PNL Virgil Chiţac. „Conform «autodenunţului» făcut de şeful PSD Suceava, am aflat cu toţii faptul că parlamentarii PSD din judeţ s-au testat pentru Covid-19 la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Suceava. Iar acest lucru s-a întâmplat fără că aceştia să aibă fişă de internare la respectiva secţie, ceea ce poate avea o conotaţie de altă natură. Poate chiar penală” a spus senatorul PNL Daniel Cadariu.

El susţine că din acelaşi „autodenunţ” rezultă clar că doar autodenunţătorul a fost contact direct al unei persoane testate pozitiv cu noul coronavirus SARS-CoV-2 şi că ceilalţi demnitari PSD s-au testat, probabil, doar din teamă.

„Această epidemie a scos la iveală din nou ipocrizia unui deputat PSD din Fălticeni. Lipsit de simţul măsurii, depăşind chiar orice limită a bunului simţ, se «caţără» pe suferinţa oamenilor generată de acest virus încercând să câştige puncte electorale sau politice. Cum să tot inventezi vinovăţii ale PNL-ului sau ale conducerii actuale a administraţiei judeţene cu privire la nesoluţionarea unor probleme din judeţ, în condiţiile în care majoritatea instituţiilor deconcentrate sunt conduse de către PSD-işti?” se întreabă Cadariu.

AJOFM-ul, Direcţia Silvică, Protecţia Consumatorului, Oficiul de Cadastru, instituţiile deconcentrate de la mediu sau de la agricultură sunt conduse de către PSD-işti, unii dintre ei cu funcţii de conducere la nivel judeţean, alţii foşti prefecţi sau subprefecţi giranţi de PSD, menţionează senatorul liberal.

El subliniază că, în orice caz, oameni susţinuţi de PSD Suceava conduc o bună parte din judeţ de 7 ani de zile.

„Revenind la ipocrizia domnului deputat Rădulescu, cel care consumă câte 7 paste de pix pe zi pentru «problematica Covidului» de la SJU Suceava sau pentru a se exprima împotriva lui Gheorghe Flutur. Dar nu suflă o vorbă despre problemele de la spitalele din Fălticeni şi Rădăuţi, conduse aşa cum se ştie de oameni ai PSD-ului. Criticul domn Rădulescu ar fi trebuit să fie preocupat mai curând de problemele lăsate nerezolvate în ultimii 7 ani de către PSD” a menţionat Cadariu.

El spune că, în 7 ani, cei din PSD nu au fost în stare să finalizeze Spitalul Municipal Fălticeni, au lăsat blocate centura ocolitoare a Rădăuţiului şi magistrala de gaz către Vatra Dornei, au exclus de la finanţare sala polivalentă de la Suceava.

„Şi tot 7 ani i-au chinuit pe suceveni până s-au hotărât să aloce bani pentru centura Sucevei. După cum constatăm, pentru domnul deputat 7 ani de zile nu înseamnă mare lucru. Te întrebi dacă primii 7 ani din viaţă înseamnă ceva pentru domnia sa. Eu înclin să cred că la doar 6 luni de la plecarea de la guvernare PSD-iştilor le este dor de putere. Nu le pasă lor de pandemiei, de români, de ţară. Au decis să se «cocoaţe» inclusiv pe coronavirus în disperarea şi obsesia lor de a-l da jos pe Flutur. Şi ce să pună în loc? Vorbele goale din ultimii 7 ani de guvernare? Neputinţa dovedită, chiolhanurile la care se consuma «whisky cu borcanul», «şedinţele de noapte» de pe la cabane, obedienţa manifestată faţă de Dragnea ce s-a arătat a fi fără de nici un folos pentru suceveni?” s-a întrebat senatorul Cadariu.

El aminteşte că un senator PSD a chemat elicopterul pentru o durere de burtă.

„Domniile lor cred că locuitorii din judeţul Suceava uită că unii dintre ei au cerut intervenţia unui elicopter SMURD pentru o banală durere de burtă, că alţii s-au rătăcit în miez de noapte pe la urgenţă dar nu mai ştiau de ce, iar cei mai «viteji» dintre ei s-au ascuns prin spitale pentru a «căpăta curaj» să semneze o banală listă împotriva infractorului Dragnea? Şi de ar fi să uite, sunt convins că are cine să le reamintească!” a conchis Cadariu. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: