Dan Ioan Cuşnir a reluat propunerea de înfiinţare de parcări supraetajate în cartierele Sucevei

 > El a cerut din nou mărirea numărului de tomberoane pentru colectarea deşeurilor reciclabile

Preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Suceava, consilierul judeţean Dan Ioan Cuşnir, consideră că administraţia liberală a municipiului Suceava a cheltuit peste un miliard de euro fără să îmbunătăţească semnificativ viaţa sucevenilor şi că Suceava a devenit un oraş cârpit şi învins de incompetenţă, interese personale şi compromisuri.

Vă prezentăm integral comunicatul transmis recent de Dan Ioan Cuşnir. (N.B.)

„Deciziile fac diferenţa între un învingător şi un învins. Deciziile pe care le-a luat timp de 16 ani toxicul cuplu Lungu/Harşovschi i-au transformat pe aceştia în nişte învinşi. Iar Suceava a devenit un oraş învins de incompetenţa, de interese personale, de compromisuri (blaturi), de impotenţa administrativă. Suceava a devenit un oraş cârpit. Au cheltuit peste un miliard de euro pentru un oraş cârpit!

O fotografie din centrul oraşului Suceava ne arată nivelul real al mult trâmbiţatei modernizări a Sucevei. Sucevenii sunt pur şi simplu disperaţi şi obligaţi să parcheze pe spaţiul verde sau pe trotuar, ambele variante producând disconfort locuitorilor din zona şi pietonilor. În 16 ani nu au fost în stare să elaboreze un Regulament al parcărilor, cine, unde şi în ce condiţii are voie să parcheze. Soluţia este simplă: parcări supraetajate în cartierele Sucevei şi Regulament al parcărilor de reşedinţă. Am identificat 10 locaţii în oraş şi 3 în Burdujeni, excelente pentru astfel de parcări supraterane de cartier. Prin această soluţie se pot elibera trotuarele şi spaţiile verzi abuzate de către autoturisme.

În aceeaşi fotografie observăm o nouă eroare a toxicului cuplu Lungu/Harşovschi. Pentru că nu se sfătuiesc cu specialiştii, au greşit Caietul de Sarcini iar raportul tomberoanelor pentru deşeuri reciclabile şi a celor pentru menajer este pe dos. Peste tot în lumea civilizată, gunoiul reciclabil ocupă mai mult loc decât cel menajer. Doar în mintea lui Lungu şi Harşovschi este pe dos. Soluţia este din nou foarte simplă: numărul de tomberoane pentru deşeuri reciclabile trebuie să fie dublu faţă de numărul tomberoanelor pentru deşeuri menajere, pur şi simplu au doar de schimbat culoarea unor capace de tomberoane…., dacă ar înţelege, dacă le-ar păsa, dacă ar fi flexibili.

Primarii multor oraşe din România sunt nişte învingători. Lungu şi Harşovschi la Suceava sunt nişte învinşi, nişte neputincioşi obosiţi.

Ce s-a întâmplat în Suceava în ultimii 16 ani? Oameni fără educaţie consistentă şi fără un parcurs profesional credibil, în loc să fie preocupaţi de cei 2 piloni care pot duce la dezvoltare durabilă, Infrastructura şi Educaţia, au crezut că pot impune în Suceava alte standarde decât în oraşele decente şi civilizate, au fost preocupaţi doar de beculeţe colorate, de fanfară şi folclor, de diplome şi medalii inutile, de fugă după înşelătoare şi inutile aprecieri pe reţelele de socializare.

Suceava va arăta bine şi va deveni frecventabilă atunci când va fi administrată de oameni care să se concentreze pe Ordinea creată de Reguli şi pe Progresul creat de Viziune, când va fi condusă de învingători care vor lua decizii care să transforme Suceava într-un oraş învingător!

Deciziile fac diferenţa între un învingător şi un învins!”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: