Dumitru Mihalescul (PNL):

Suceava îşi revine rapid după criză pentru că este condusă de cea mai puternică echipă liberală din Moldova

 Deputatul PNL Dumitru Mihalescul mulţumeşte tuturor sucevenilor care au contribuit prin comportamentul lor responsabil la depăşirea celor mai dificile momente ale crizei sanitare. El dă asigurări că cea mai puternică echipă liberală din Moldova va readuce Suceava la normalitate mult mai repede decât au anticipat chiar şi cei mai optimişti specialişti. (N.B.)

Suceava are, în opinia mea, cea mai puternică echipă liberală din Moldova, care conduce responsabil atât soarta Consiliului Judeţean, cât şi cele mai multe primării din judeţ. De fapt, puterea echipei noastre, a PNL, constă în încrederea deosebit de mare pe care ne-o dau sucevenii, nu de ieri sau de azi, ci de câţiva ani buni de zile. În fapt, aprecierea cetăţenilor vine ca urmare a muncii pe care au depus-o liberalii atât la Consiliul Judeţean, prin Gheorghe Flutur, cât şi prin primarii de oraşe şi comune. Nici noi, parlamentarii liberali, nu am stat cu mâinile în sân, ci am contribuit cu ceea ce am putut la dezvoltarea judeţului nostru. Oricine ar veni de la Bucureşti până în Bucovina nu are cum să nu constate că, de când conduce PNL Judeţul Suceava, acesta se dezvoltă mult mai repede decât judeţele vecine, conduse de ani buni de reprezentaţii PSD. În timp ce în Suceava se lucrează zi şi noapte la infrastructura judeţeană, municipală şi comunală de drumuri şi de utilităţi, se modernizează şcoli şi spitale, în restul Moldovei lucrurile merg într-un ritm cu totul nesatisfăcător.

Nu trebuie să uităm că şi la noi, la Suceava, lucrurile au fost la fel până în anul 2016, câtă vreme judeţul a stat în mâinile PSD. Numai după ce Gheorghe Flutur s-a întors acasă, în Bucovina, şi a preluat conducerea Consiliului Judeţean, abia atunci au început să se mişte lucrurile şi la noi! Dacă uităm acest lucru, atunci suntem condamnaţi să ne întoarcem la sapa de lemn şi la sărăcia cruntă în care ne-a ţinut PSD atâta vreme. Sunt prea mulţi care ar vrea să dea uitării toată munca din ultimii ani făcută de PNL pentru oameni, atacând pe nedrept şi cu tot felul de minciuni munca noastră din ultimii ani. Am toată încrederea că sucevenii nu cad aşa de uşor în capcanele întinse de PSD!

Apoi, trebuie să spun că succesele Consiliului Judeţean, ale parlamentarilor PNL şi ale bunilor gospodari, primari liberali, au fost posibile pentru că PNL la Suceava este o echipă unită, care de ani buni de zile are un scop comun – să aducem investiţii în Suceava şi să schimbăm în bine viaţa oamenilor. Vreau să dau asigurări tuturor adversarilor noştri politici că echipa liberală din Suceava este mai puternică astăzi decât niciodată şi că încrederea foarte mare pe care ne-o acordă sucevenii ne obligă să avem grijă de judeţul nostru ca de casa noastră. Celor din PSD care visează că ar mai pune iarăşi mâna pe Suceava ca să-şi bată joc de ea, aşa cum au făcut până în anul 2016, le-aş spune să-şi pună pofta în cui, pentru că PNL şi-a propus ca pentru următorii 4 ani să realizeze în judeţ ceea ce n-au făcut socialiştii în peste 20 de ani..

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: