Incendiu devastator la Berchişeşti

> O întreagă gospodărie a fost distrusă, proprietara a suferit atac de panică, iar mai multe animale domestice au pierit

Ieri dimineaţă, un incendiu puternic a izbucnit la o gospodărie din localitatea Berchişeşti.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a fost anunţat la ora 7.19. Astfel, la faţa locului au intervenit cu şapte autospeciale pompierii militari ai subunităţilor din Gura Humorului, Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la casa de locuit şi la anexele gospodăreşti. Incendiul a afectat şi o parte din acoperişul locuinţei învecinate, existând pericol de propagare la întreaga clădire.

Pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical unei femei (69 ani), care a suferit un atac de panică. Ulterior, aceasta a fost transportată la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului din Gura Humorului, pentru investigaţii suplimentare.

În incendiu au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de 120 mp, depozitul de furaje pe 80 mp, trei magazii, corp comun, pe 96 mp, adăpostul de animale pe 10 mp, magazia de lemne pe 30 mp, garajul pe 32 mp, camera centralei pe 8 mp, bucătăria de vară pe 24 mp, mansarda şi acoperişul casei pe aproximativ 100 mp. S-au degradat parterul şi faţada casei de locuit, precum şi elemente de tâmplărie din PVC. În incendiu au pierit trei vaci, doi porci şi păsări de curte.

La casa învecinată, au ars aproximativ 50 mp din astereala acoperişului şi s-a degradat învelitoarea din tablă, pe aceeaşi suprafaţă, precum şi elemente de tâmplărie din PVC.

Flăcările au izbucnit din zona adăpostului de animale. Cauza probabilă, efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: