Comemorarea eroilor neamului la Rădăuţi

Autorităţile locale rădăuţene au comemorat eroii neamului românesc care, cu demnitate şi curaj, s-au sacrificat pentru binele ţării noastre, pentru credinţă, libertate şi dreptate, se arată într-un comunicat de presă emis ieri de Primăria Rădăuţi.

Începând cu ora 11, în faţa Monumentului Eroilor de lângă Mănăstirea Bogdana şi a monumentelor închinate eroilor neamului aflate în incinta Cimitirului Municipal, s-au depus jerbe şi coroane de flori. Având în vedere starea de alertă în care se află România, cauzată de pandemia de Covid-19, activitatea s-a desfăşurat într-un format restrâns.

„În fiecare an, această sărbătoare ne cheamă, pe fiecare dintre noi, să ne aducem aminte de înaintaşii noştri. Să ne înclinăm astăzi cu respect în faţa acestor morminte, în faţa acestor eroi!” a transmis Primăria Rădăuţi. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: