Potrivit unei decizii a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Suceava

Bazarul din Suceava se redeschide din 30 mai

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) a decis redeschiderea Bazarului Suceava începând din data de 30 mai, a anunţat, ieri, în deschiderea şedinţei Consiliului Local Suceava, primarul Ion Lungu.

Primarul Sucevei a spus că CLSU Suceava, în care se află şi reprezentanţi DSP Suceava, a aprobat, în unanimitate, redeschiderea bazarului.

El a subliniat că decizia de suspendare a activităţii din bazar a fost luată tot prin hotărâre a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Primarul Ion Lungu a spus că a fost corectat şi proiectul de hotărâre privind scutirea de plata chiriilor în bazar, care prevedea scutirea pentru întreaga perioadă a stării de alertă, dar că va fi aprobată scutirea doar pentru luna mai.

El a mai spus că activitatea din Centrul comercial „Bazar” Suceava se va relua cu păstrarea măsurilor de protecţie şi combatere a răspândirii infecţiei cu SARS-CoV-2. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: