663 de cazuri de infecţie cu noul coronavirus raportate în judeţ nu se regăsesc nici între vindecaţi, nici între decedaţi şi nici între cei internaţi !

663 de cazuri de infecţie cu noul coronavirus, dintre cele 3.465 raportate miercuri de Grupul de Comunicare Strategică, nu se regăsesc în celelalte statistici făcute publice de autorităţile sucevene şi centrale.

Astfel, Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, ieri, că numărul total al sucevenilor infectaţi cu noul coronavirus este de 3.465.

Prefectura Suceava a anunţat, tot miercuri, că erau vindecaţi 2.337 de suceveni, iar în spital mai sunt internaţi 260 de pacienţi cu Covid-19.

Totodată, potrivit datelor INSP, un număr total de 205 suceveni au murit din cauze asociate infecţiei cu SARS-CoV-2.

Astfel, din totalul de 3.465 de cazuri totale cu noul coronavirus, 663 nu se regăsesc în nicio altă statistică! De altfel, de săptămâna trecută, Grupul de Comunicare Strategică a început să opereze corecţii în ceea ce priveşte numărul de infectări cu noul coronavirus în judeţul Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: