Moţiunea de cenzură anunţată de PSD arată iresponsabilitatea maximă a socialiştilor faţă de problemele majore cu care se confruntă ţara

Deputatul PNL Ioan Balan şi-a exprimat marţi îngrijorarea că reprezentanţii PSD şi ai partidelor satelit se pregătesc pentru depunerea unei moţiuni de cenzură în Parlament. El consideră că o criză politică declanşată de căderea Guvernului Orban ar agrava şi mai puternic criza sanitară şi economică.

„Pe perioada stării de urgenţă, liderii PSD şi ai partidelor partenere n-au făcut nimic folositor ca să ajute populaţia şi să o ajute să depăşească momentele deosebit de grele. Dimpotrivă! Ei ori au dispărut cu totul din peisajul public ori au dat lecţii pe la televiziuni ori au împiedicat acţiunile Guvernului, sfidând legea sau promovând acţiuni potrivnice intereselor noastre naţionale. Acum, când Guvernul Orban a reuşit să îndrepte toate erorile guvernărilor PSD şi să facă situaţia gestionabilă la nivel naţional, liderii PSD au ieşit cu obrăznicie la suprafaţă şi ameninţă că vor depune moţiune de cenzură pentru a demite Guvernul Orban, deşi criza nu a trecut” spune deputatul liberal.

El arată că oamenii trebuie să ştie că, în Parlament, PSD alături de aliaţii lor de conjunctură, cei mai mulţi tot foşti membri ai PSD, au format din nou „o majoritate toxică pentru ţară”.

„Să nu-i credeţi niciun moment când se vaită că ei sunt în opoziţie, pentru că au toată puterea în Parlament şi în loc să o folosească în interesul cetăţenilor, o folosesc ori în interes personal, ori în scopuri politicianiste! Trebuie spus răspicat faptul că PSD poate să impună orice lege doreşte, iar acţiunile Guvernului PNL depind de voturile din Parlament. De aceea măsuri bune luate de Guvernul Orban ajung să fie măcelărite prin voturile majorităţii strânse în jurul PSD! De fapt, nu ar fi pentru prima dată în istoria ultimilor 30 de ani când partidele de dreapta îşi asumă conducerea ţării în cele mai dificile momente, de criză severă, reuşesc să îndrepte ţara după ani de guvernare dezastruoasă, demarează reforme ample şi încep modernizarea ţării, după care vine partidul-stat PSD şi distruge tot ceea ce s-a făcut bun!” a spus parlamentarul sucevean.

Ioan Balan, deputat PNL de Suceava, este convins că românii vor continua să aibă încredere în acţiunile Guvernului PNL şi al administraţiilor locale responsabile şi nu vor cădea în capcanele întinse de PSD:

„Am toată încrederea că, în ciuda demersurilor iresponsabile şi ale promisiunilor mincinoase ale PSD, oamenii vor continua să susţină PNL. Guvernul PNL a luat cele mai bune măsuri posibile pentru a limita numărul de îmbolnăviri şi a ajuta economia în momente dificile. Cei care critică PNL să facă orice fel comparaţie între ţara noastră şi statele dezvoltate din Uniunea Europeană şi o să constate că s-au luat cele mai corecte măsuri. Şi la nivelul administraţiilor publice greu încercate, din Suceava, Hunedoara sau din Arad, preşedinţii de consilii judeţene sau primarii de municipii liberali au dat dovadă de maximă responsabilitate şi de implicare totală, motiv pentru care acum nu mai avem nici localităţi în carantină şi nici lipsuri materiale în spitalele care tratează bolnavii afectaţi de virus. În timp ce Guvernul şi aleşii locali ai PNL lucrează din zori şi până la miezul nopţii ca să găsească soluţii la problemele din spitale, la neajunsurile din direcţiile de sănătate publică, la deficitul de personal medical şi se coordonează ca să susţină investiţiile şi să ajute economia, PSD are o singură prioritate! Să depună moţiune de cenzură şi să arunce România într-o criză politică. N-am nicio îndoială că românii vor face diferenţa între câtă implicare în rezolvarea problemelor oamenilor a demonstrat PNL în aceste luni şi cât de toxic continuă să fie PSD pentru ţara noastră” a conchis Ioan Bălan. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: