Două transporturi ilegale de lemn, depistate la Cârlibaba şi Suceviţa

> A fost confiscat material lemnos în valoare de peste 1400 lei

În cursul zilei de 20 mai, în judeţ au fost depistate în trafic două transporturi ilegale de lemne.

Pe DC 86A din satul Cârlibaba, a fost identificat un bărbat de 52 ani, din judeţul Maramureş, care transporta cu autoutilitara material lemnos fără documente de provenienţă şi însoţire.

Materialul lemnos a fost inventariat de personalul silvic, rezultând cantitatea de 3,90 mc lemn foc esenţă molid, în valoare de 409,50 lei. Prin urmare, şoferul a fost amendat, iar lemnul, confiscat.

Celălalt caz a fost descoperit în urma unui control în trafic pe DC 44 Voivodeasa de pe raza comunei Suceviţa, unde a fost oprită o autoutilitară condusă de un localnic de 26 de ani.

Acesta a prezentat pentru control documentele personale, cele ale autoutilitarei, fără însă a prezenta documente de însoţire pentru materialul lemnos transportat. În vehicul se aflau 3,44 mc lemn pentru cherestea, specia molid.

Ca şi în celălalt caz, şoferul a fost amendat, iar materialul lemnos, în valoarea de 1001 lei, a fost confiscat. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: