Activitatea regulată pe Aeroportul Suceava a fost reluată

 Activitatea regulată de pe Aeroportul Suceava a fost reluată de vineri seara, cu cursa Tarom Bucureşti – Suceava şi retur.

Primul avion, după aproape 3 luni de sistare a zborurilor, a aterizat vineri, în jurul orei 20, iar după debarcarea şi îmbarcarea pasagerilor s-a întors la Bucureşti.

Activitatea Tarom pe Aeroportul Suceava se va relua treptat, cursele urmând să circule în prima fază în zilele de miercuri şi vineri, iar apoi să se revină la programul iniţial.

În condiţiile în care autorităţile române nu vor mai prelungi suspendarea zborurilor, de la/către ţările cu care Aeroportul Suceava are zboruri directe, atunci reluarea curselor externe regulate de pe Aeroportul Suceava se va face în data de 29 mai 2020 pentru destinaţia Londra (Luton), 1 iunie 2020 pentru destinaţia Memmingen, 4 iunie 2020 pentru destinaţia Milano (Bergamo), 6 iunie 2020 pentru Roma (Ciampino) şi 7 iunie 2020 pentru destinaţia Bologna.

Dacă se menţin restricţiile pentru cursele externe, Wizz Air a anunţat recent anularea mai multor curse: Milano (Bergamo) – Suceava – Milano (Bergamo) anulate în datele de 6, 9, 10, 13, 17 şi 24 iunie 2020; Roma (Ciampino) – Suceava – Roma (Ciampino) anulate în datele de 4 şi 11 iunie 2020; Londra (Luton) – Suceava – Londra (Luton) anulat în data de 3 iunie 2020, precum şi unul din cele două zboruri (cel de după-amiază) din datele de 7, 10, 14, 17, 21, 24 şi 28 iunie 2020. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: