Chris Pratt a şters din greşeală peste 50.000 de e-mailuri

Actorul american Chris Pratt a dezvăluit pe Instagram că a şters din greşeală 51.000 de e-mailuri în timp ce încerca să descongestioneze secţiunea Inbox din adresa sa de poştă electronică, după ce publicase pe aceeaşi reţea de socializare o fotografie a telefonului său care afişa 35.944 de mesaje necitite, informează contact-music.com.

Starul francizei „Guardians of the Galaxy” a spus că a fost uluit atunci când a văzut că avea 35.944 de mesaje necitite în mesageria telefonului său şi le-a şters pe toate – plus alte câteva mii de mesaje deja citite – atunci când a încercat să facă ordine în secţiunea Inbox.

„Ieri, fiul meu (Jack, n.r.) se juca cu telefonul meu şi s-a declarat şocat când a văzut numărul meu de mesaje necitite. Erau foarte multe. Am înţeles. Ştiu asta. Cele mai multe erau tot felul de reclame inutile, pentru că eu îmi fac conturi online pentru orice. Sunt unul dintre acei idioţi care fac un test IQ (online), pentru care este nevoie să îţi laşi adresa de e-mail”, a declarat Chris Pratt într-un mesaj distribuit pe Instagram Story.

Artistul american, în vârstă de 40 de ani, a promis că va reduce la zero acele notificări prin deschiderea şi citirea unui număr de 1.000 de mesaje pe zi. Dar, la scurt timp după anunţ, starul hollywoodian a revenit cu un nou mesaj, în care a spus că a şters din greşeală toate mesajele pe care le avea în Inbox.

”Încerc să nu intru în panică. Cred că tocmai am încercat o metodă pentru a şterge toate mesajele necitite şi tocmai le-am şters pe toate. Trebuia să le citesc. Însă nu ştiu unde s-au dus”, a dezvăluit actorul.

„Aşadar, dacă aşteptaţi un e-mail de la mine, poate ar fi bine să aflaţi aceste lucruri. Trimiteţi din noul e-mailul vostru şi eu îl voi citi. Poate că mesajul vostru iniţial tocmai a fost şters”, a adăugat el.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: