Audienţele la Poliţia Judeţeană Suceava şi la sediile poliţiilor municipale şi orăşeneşti vor fi permise doar în cazuri cu caracter deosebit şi în condiţii speciale de siguranţă medicală

Din motive de siguranţă medicală, care vizează prevenirea răspândirii şi infectării cu noul coronavirus, în perioada următoare, până la revenirea la normalitate, modalitatea de lucru pe linie de relaţii cu publicul la sediul IPJ Suceava, cât şi la sediile poliţiilor municipale şi orăşeneşti, va fi limitată doar la cazurile cu caracter deosebit.

Astfel, activitatea de primire în audienţă se va desfăşura numai în cazuri cu caracter deosebit, raportate la situaţia prezentată de către solicitantul audienţei, în condiţiile în care conform prevederilor art. 28 alin. 4 din OMAI nr. 33/2020, în cazul solicitărilor de primire în audienţă se poate dispune aprobarea cererii, clasarea sau soluţionarea de către compartimentul de specialitate.

 În situaţia aprobării audienţei, aceasta se va desfăşura astfel:

Audienţele se vor desfăşura într-o singură locaţie, stabilită în zona în care este permis accesul publicului în instituţie (punctul de primire a publicului).

La o audienţă vor fi acceptate maxim două persoane concomitent pentru dialogul cu personalul cu funcţie de conducere.

Audienţa se va limita la un interval de maxim 15 minute, respectându-se astfel recomandările medicale de evitare a interacţiunii prelungite cu mai multe persoane.

Persoanele care participă la audienţă trebuie să poarte mască şi mănuşi de protecţie şi să respecte regulile de prevenire a infectării cu Covid-19 stabilite prin normele în vigoare.

Pentru asigurarea comunicării dintre cetăţeni şi conducătorii structurilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, se pot utiliza şi mijloace alternative, cum ar fi convorbirile telefonice, anunţă Poliţia Judeţeană Suceava.

Activitatea de consiliere a cetăţenilor se va desfăşura astfel:

> activitatea se va desfăşura telefonic de către lucrătorii de relaţii cu publicul, cetăţenii putând să apeleze numerele de telefon afişate pe site;

> activitatea de primire a petiţiilor va fi asigurată prin intermediul trimiterilor poştale, al adresei de e-mail cabinet@sv.politiaromana.ro sau prin completarea online a formularelor postate pe site. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: