Patriarhul Daniel, mesaj de condoleanţe Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor

Patriarhul Daniel a transmis, miercuri, un mesaj de condoleanţe Arhiepiscopiei îndoliate a Sucevei şi Rădăuţilor, în contextul plecării la cele veşnice a ÎPS Pimen:

Membrilor Consiliului Eparhial şi ai Adunării Eparhiale,

Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor,

Hristos a înviat!

Am aflat cu multă durere în suflet de trecerea din această viaţă a Înaltpreasfinţitului Părinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, ierarh venerabil al Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, arhipăstor misionar şi harnic, apărător înţelept al tradiţiei ortodoxe româneşti şi al monumentelor istorice bisericeşti.

Împreună cu ierarhii Sfântului Sinod, cu preoţii, monahii şi credincioşii îndoliatei Arhiepiscopii a Sucevei şi Rădăuţilor, înălţăm în aceste zile rugăciuni pentru odihna sufletului său în lumina, pacea şi iubirea Preasfintei Treimi.

Veşnica lui pomenire din neam în neam!

Cu părinteşti condoleanţe pentru eparhia îndoliată,

† DANIEL

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: