„Jocurile sunt făcute, nimic nu mai merge”

> Aşa suna într-o traducere subţirică fiecare tură la ruletă şi aşa stau lucrurile în sportul sucevean

Majoritatea campionatelor sporturilor de echipă din lume şi din România au fost îngheţate, stopate, puse în „carbon” ca în Războiul Stelelor şi eforturile făcute anterior pandemiei de coronavirus s-au dovedit a fi inutile. Nu s-au mai acordat titluri de campion naţional şi alte recompense, oarecum meritate, şi toată lumea „bâjbâie” pentru că îi este frică, normal de altfel, şi nu ştie ce va urma.

Baschetul, rugbiul, handbalul, voleiul de prim eşalon valoric s-au oprit, mai elegant sau nu, în România, doar fotbalul şi lupta pentru promovare în prima divizie mai „respiră” în jocurile de echipă, şi asta pentru că situaţia financiară a sportului va fi una grea, mai ales că el nu este pus de obicei în primele urne valorice.

Fotbalul sucevean se agită pentru a avea o şansă să se „bată” pentru promovarea în Liga a II-a, handbalul de la CSU are şi el ca obiectiv accesul în Liga Zimbrilor şi se pare că va avea şansa să se lupte pentru victorie, rugbiul sucevean meditează, iar voleiul e posibil şi el să fie „rezolvat” paşnic.

„Nu a apărut nimic oficial în ceea ce priveşte turneele de baraj. Oricum, condiţiile impuse de MTS sunt mult prea complicate pentru echipele din eşalonul secund. Este de aşteptat ca grupările care au resurse şi potenţial să poată fi admise în Divizia A1.

Nu se pot face antrenamente şi regulile sunt extrem de grele. Era frumos pentru cei mai tineri să aibă parte de experienţe deosebite, dar oricum au avut şi vor mai avea posibilitatea să le verifice. Probabil lucrurile se vor opri, pentru că este logic din punct de vedere medical şi financiar şi să sperăm că ne vom mai întâlni şi în sezonul viitor”, a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Tudor Orăşanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: