„În loc de Zilele Teatrului Matei Vişniec”

> Evenimentele, difuzate pe pagina de Facebook a teatrului sucevean, încep sâmbătă seara

Teatrul „Matei Vişniec” Suceava a anunţat ieri că evenimentul „În loc de Zilele Teatrului Matei Vişniec” se decalează cu două zile şi va avea loc în perioada 23 – 29 mai a.c.

„Suntem alături de comunitatea îndoliată a Bucovinei o dată cu trecerea în eternitate a celui care fost Înaltpreasfinţitul părinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor” se arată în comunicatul Teatrului „Matei Vişniec”.

Evenimentul presupune o ediţie online a Zilelor Teatrului Matei Vişniec, adică varianta festivalului de teatru adaptată la starea de alertă.

„Ne e dor de publicul nostru şi credem că e şi viceversa” precizează sursa citată.

Astfel, vreme de o săptămână, de sâmbătă până vineri, de pe 23 mai, până pe 29 mai, vor avea loc mai multe evenimente teatrale.

Zilnic, la ora 19, se vor difuza pe pagina de Facebook a teatrului sucevean spectacole mai noi sau mai vechi ale acestuia. „Nu e nevoie de bilet, nici de măsuri de siguranţă câtă vreme sunteţi acasă. E nevoie de dor de teatru” precizează sursa.

Programul evenimentului „În loc de Zilele Teatrului Matei Vişniec” este următorul:

Sâmbătă, 23 mai, ora 19: „H.A.H. – Hidden Abuse Holdings”, un concept de Botond Nagy după Beaumarchais, în regia lui Botond Nagy;

Duminică, 24 mai, ora 19: „Extraterestrul care îşi dorea ca amintire o pijama” de Matei Vişniec, în regia lui Ioan Brancu;

Luni, 25 mai, ora 19: „Un playboy de peste deal” de John Millington Synge, regia Antonella Cornici;

Marţi, 26 mai, ora 19: „Pisici”, un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu şi Bobi Dumitraş;

Miercuri, 27 mai, ora 19: „Proştii sub clar de lună” de Teodor Mazilu, regia Anca Bradu;

Joi, 28 mai, ora 19: „D’ale Carnavalului”, de I.L. Caragiale, regia Tudor Lucanu;

Vineri, 29 mai, ora 19: „Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare” de Tankred Dorst şi Ursula Ehler, spectacol regizat de Alexander Hausvater. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI