„În loc de Zilele Teatrului Matei Vişniec”

> Evenimentele, difuzate pe pagina de Facebook a teatrului sucevean, încep sâmbătă seara

Teatrul „Matei Vişniec” Suceava a anunţat ieri că evenimentul „În loc de Zilele Teatrului Matei Vişniec” se decalează cu două zile şi va avea loc în perioada 23 – 29 mai a.c.

„Suntem alături de comunitatea îndoliată a Bucovinei o dată cu trecerea în eternitate a celui care fost Înaltpreasfinţitul părinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor” se arată în comunicatul Teatrului „Matei Vişniec”.

Evenimentul presupune o ediţie online a Zilelor Teatrului Matei Vişniec, adică varianta festivalului de teatru adaptată la starea de alertă.

„Ne e dor de publicul nostru şi credem că e şi viceversa” precizează sursa citată.

Astfel, vreme de o săptămână, de sâmbătă până vineri, de pe 23 mai, până pe 29 mai, vor avea loc mai multe evenimente teatrale.

Zilnic, la ora 19, se vor difuza pe pagina de Facebook a teatrului sucevean spectacole mai noi sau mai vechi ale acestuia. „Nu e nevoie de bilet, nici de măsuri de siguranţă câtă vreme sunteţi acasă. E nevoie de dor de teatru” precizează sursa.

Programul evenimentului „În loc de Zilele Teatrului Matei Vişniec” este următorul:

Sâmbătă, 23 mai, ora 19: „H.A.H. – Hidden Abuse Holdings”, un concept de Botond Nagy după Beaumarchais, în regia lui Botond Nagy;

Duminică, 24 mai, ora 19: „Extraterestrul care îşi dorea ca amintire o pijama” de Matei Vişniec, în regia lui Ioan Brancu;

Luni, 25 mai, ora 19: „Un playboy de peste deal” de John Millington Synge, regia Antonella Cornici;

Marţi, 26 mai, ora 19: „Pisici”, un spectacol concert conceput de Bobo Burlăcianu şi Bobi Dumitraş;

Miercuri, 27 mai, ora 19: „Proştii sub clar de lună” de Teodor Mazilu, regia Anca Bradu;

Joi, 28 mai, ora 19: „D’ale Carnavalului”, de I.L. Caragiale, regia Tudor Lucanu;

Vineri, 29 mai, ora 19: „Fernando Krapp mi-a scris această scrisoare” de Tankred Dorst şi Ursula Ehler, spectacol regizat de Alexander Hausvater. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: