Într-un interval de 24 de ore

Doar trei noi cazuri de infectări cu noul coronavirus în judeţ

> Numărul total al sucevenilor infectaţi a ajuns la 3.472 > În ţară erau confirmate, ieri, 17.585 de cazuri

Până ieri, 21 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.585 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.581 au fost declarate vindecate şi externate.

În judeţul Suceava au fost raportate 3.472 cazuri, cu şase mai puţine faţă de ziua de marţi şi cu trei mai multe faţă de miercuri, când Grupul de Comunicare Strategică a efectuat o corecţie.

În lista cu numărul de cazuri confirmate, pe judeţe, potrivit raportării Institutului Naţional de Sănătate Publică, Suceava era menţionat cu 3.472 de cazuri, dintr-un total de 17.585 de cazuri.

Până ieri, 1151 persoane diagnosticate cu infecţie cu Covid-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş, Olt şi Ilfov, au decedat.

De la anterioara informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, în ţară au fost înregistrate alte 198 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, ieri, erau internaţi 203 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată erau 9.800 de persoane. Alte 39.614 de persoane erau în izolare la domiciliu şi se aflau sub monitorizare medicală.

Până joi, la nivel naţional, au fost prelucrate 342.466 de teste. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI