La parchetele din judeţ

Activitatea de relaţii cu publicul şi de audienţe se suspendă până la sfârşitul lunii august

Având în vedere încetarea stării de urgenţă începând cu data de 15 mai a.c. şi păstrarea contextului internaţional de declarare a pandemiei cauzate de virusul SARS-CoV-2, luând în considerare necesitatea instituirii unor măsuri şi reguli care să urmărească cu prioritate asigurarea, în activitatea parchetului, a prevenţiei şi reducerii riscurilor de răspândire a infecţiei virale Covid-19, precum şi responsabilitatea ce revine autorităţilor şi instituţiilor publice în acest sens, atât faţă de propriii angajaţi, cât şi faţă de persoanele cu care interacţionează în exercitarea atribuţiilor legale, activitatea de relaţii cu publicul şi audienţe în cadrul parchetelor se suspendă până la data de 31 august a.c., a anunţat Parchetul Tribunalului Suceava.

Activitatea de relaţii cu publicul şi de audienţe va fi suplinită de primirea sesizărilor, cererilor şi memoriilor prin corespondenţă, folosind mijloacele de comunicare electronică sau trimiterile poştale.

Accesul la compartimentul de relaţii cu publicul se va realiza potrivit unei programări prealabile, solicitate în scris, prin mijloace de comunicare la distanţă sau telefonic, cu respectarea regulilor de distanţare socială, pentru studierea dosarelor, depunerea de înscrisuri în original sau alte mijloace materiale de probă şi în alte situaţii excepţionale care justifică derogarea, apreciate ca atare de conducătorul parchetului.

Accesul în sediile parchetelor poate fi permis numai cu respectarea unor reguli stabilite în conformitate cu recomandările Institutului Naţional de Sănătate Publică.

Adresele de corespondenţă ale parchetelor de pe raza judeţului Suceava se regăsesc la adresa web Pcasuceava.mpublic.ro/ptsuceava/unitati_sub_pca.htm. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: