Tânăr trimis în judecată pentru că a încercat să-şi omoare soţia şi a ucis o persoană care a sărit în apărarea acesteia

> Scena a avut loc sub privirile copilului lor de 4 ani

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au trimis în judecată un bărbat cercetat în stare de arest preventiv pentru omor şi violenţă în familie cu raportare la infracţiunea de tentativă la omor.

Potrivit unui comunicat al procurorilor suceveni, bărbatul are 27 de ani şi este din zona rurală a judeţului Suceava. El e căsătorit, are un copil de 4 ani, este violent şi consumă des băuturi alcoolice. Nu cu mult înaintea crimei, soţia sa a solicitat instanţei de judecată desfacerea căsătoriei, dosarul aflându-se în prezent pe rolul instanţei.

Astfel, în seara de 5 martie a.c., soţii, aflaţi în proces de divorţ, s-au întâlnit întâmplător într-un magazin din localitate. Femeia a mers să procure nişte produse, iar bărbatul consuma băuturi alcoolice în incinta localului.

Acesta a început să-i facă diferite reproşuri soţiei sale şi, în cele din urmă, cei doi soţi s-au deplasat la locuinţa femeii, unde se mai aflau copilul acestora şi o altă persoană.

Pe fondul unor sentimente de gelozie, după ce în prealabil a închis pe interior uşa de acces în imobil, bărbatul a luat un cuţit de bucătărie şi, fără a adresa vreun cuvânt, s-a repezit asupra soţiei sale, aplicându-i o lovitură în zona cervicală.

Femeia însă a reuşit să se ferească de cuţit, astfel că lama acestuia i-a provocat o leziune superficială. Atunci, ea a luat-o la fugă, intenţionând să părăsească imobilul, însă a fost prinsă de haine de către bărbat, care a ameninţat-o că o va omorî.

Femeia a reuşit într-un final să scape, în sprijinul ei intervenind persoana care se afla în locuinţă, care l-a împins pe bărbat.

În aceste condiţii, femeia a fugit din locuinţă la vecini. Cealaltă persoană, însă, nu a mai reuşit să se salveze. Bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu acelaşi cuţit în zone vitale ale corpului, în special în zona cervicală, dar şi în regiunea facială, craniană şi pectoral-stânga.

Loviturile şi leziunile au fost incompatibile cu viaţa, iar persoana s-a prăbuşit în holul locuinţei într-o baltă de sânge.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: