S-a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru ruta alternativă Suceava – Botoşani

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că a fost finalizat proiectul pentru primul tronson al rutei alternative Suceava – Botoşani şi că a emis ordin de începere a lucrărilor.

„Vrem să începem cât mai repede acest prim tronson de la Podul Unirii până la intersecţia cu strada Mirăuţi şi îmi doresc ca în această vară această porţiune de drum să fie asfaltată, să putem da drumul circulaţiei într-o primă fază a maşinilor mici, până la 3,5 tone, pe această alternativă” a spus primarul.

El a menţionat că aceasta este o lucrare la care ţine foarte mult.

„Deja vedem că oraşul începe să se aglomereze şi sunt convins că se va aglomera şi mai mult în perioada următoare, în perioada de vară, şi trebuie să facem tot ce este posibil să fluidizăm traficul din Suceava. Una dintre măsuri este să punem primul tronson al rutei alternative în funcţiune” a spus primarul. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: