Marian Andronache:

PMP pune în prim-plan părerea cetăţenilor şi lansează o platformă de dialog civic

PMP lansează Solutiata.ro, un proiect de dialog civic, pentru a propune proiecte legislative, pe baza soluţiilor oferite de români, în diverse domenii de activitate: economie, agricultură, sănătate, educaţie, turism, mediu ş.a., a anunţat preşedintele PMP Suceava, viceprimarul de Suceava Marian Andronache.

„România are nevoie de fiecare dintre noi, de soluţii concrete. Obiectivul campaniei este să colecteze şi să pună în dezbatere soluţiile propuse de români. Găsim împreună cele mai bune soluţii şi le integrăm într-un plan de măsuri care trebuie implementate în perioada imediat următoare. După criza de sănătate ne vom lovi, inevitabil, de o criză economică, iar românii aşteaptă decizii curajoase. Decidenţii au responsabilitatea de a căuta soluţii spre a salva locurile de muncă, pentru a relansa economia, agricultura, turismul şi alte domenii puternic afectate de criza coronavirus” a spus Andronache.

El a adăugat că, pentru a reclădi România, este necesară o fundaţie solidă, construită din educaţie, cercetare, un sistem medical bine pus la punct şi un mediu înconjurător în care să respirăm un aer curat. „Fiecare român, în domeniul său de activitate, are deja o idee, o propunere, o soluţie pe care o vede aplicabilă în această perioadă. De aceea, am creat platforma www.solutiata.ro. Pe această platformă, invităm românii să-şi prezinte sugestiile, iniţiativele, soluţiile pe care le consideră potrivite pentru a sprijini România în combaterea crizei. Fiecare opinie contează, fiecare soluţie este importantă, fiecare sfat va fi apreciat şi analizat de experţii noştri” a transmis Marian Andronache.

El a menţionat că cele mai bune sugestii vor fi propuse spre legiferare în Parlamentul României sau prezentate Guvernului României spre a fi adoptate ca parte a pachetului de măsuri anticriză.

„Patriotismul înseamnă fapte! România are nevoie de tine! Spune soluţia ta pe www.solutiata.ro. ” a conchis Marian Andronache. (N.B.) 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: