Handbal masculin, juniori II

Juniorii de la CSU din Suceava vor putea lupta pentru titlul de campioni naţionali pe teren

> Turneul final va avea loc la începutul toamnei

 Handbalul românesc s-a oprit la nivelul primului eşalon valoric, atât la masculin, cât şi la feminin. Pentru cei din ligile secunde de seniori va urma un turneu final de opt echipe pentru promovarea a două echipe în Ligile Naţionale.

După o consultare a reprezentanţilor formaţiilor de juniori, ale căror campionate au fost oprite în stadiul grupelor valoare, FRH a decis ca sezonul competiţional 2019-2020 să se încheie pe teren, cu un turneu final care va reuni cele mai bune opt grupări din ţară.

“Am participat la videoconferinţa organizată de Federaţia Română de Handbal cu cluburile de juniori calificate la turneele finale. Conducerea forului nostru ne-a solicitat punctul de vedere, dacă suntem de acord sau nu cu disputarea turneelor finale.

Noi, la fel ca majoritatea echipelor, am votat pentru disputarea turneelor, în lunile august sau septembrie, atunci când probabil acest lucru va fi posibil.

Un turneu la care participă primele opt echipe din ţară este puternic şi ne conferă şansa de a disputa jocuri tari, plus configuraţia unei clasări corecte, hotărâte pe teren.

Consiliul de Administraţie al FRH a votat în unanimitate disputarea turneelor, veste pe care am primit-o cu bucurie.

Pentru noi este al şaselea turneu final consecutiv la care ne calificăm cu generaţia 2004 şi, deşi anul acesta jucătorii noştri sunt cu un an mai mici decât restul echipelor, ne dorim foarte mult o clasare cât mai bună. Sunt convins că după pregătirea pe care am făcut-o, putem spera la o medalie.

Toţi sportivii noştri sunt bine, sănătoşi, se pregătesc în continuare individual acasă şi aşteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la sală”, a declarat profesorul Vasile Boca, antrenorul echipei de handbal masculin juniori II a CSU din Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: