Senatorul Ioan Stan:

În ultima vreme, realitatea îl sperie pe preşedintele CJ Suceava

Aceasta îi demonstrează în mod repetat că nu este nici pe departe profesionistul în care a pozat ani de zile

 Liderul judeţean al social-democraţilor suceveni, senatorul de Fălticeni Ioan Stan, l-a criticat aspru pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, liberalul Gheorghe Flutur, acuzându-l că îşi însuşeşte proiecte care nu îi aparţin.

Într-un comunicat de presă, senatorul PSD Ioan Stan susţine că Gheorghe Flutur este în criză acută de imagine şi că încearcă, prin toate mijloacele, să mai estompeze din „dezastrul de imagine ca urmare a gestionării pandemiei la nivel de judeţ”.

Vă redăm integral poziţia senatorului PSD Ioan Stan. (N.B.)

L-am văzut pe preşedintele Consiliului Judeţean vorbind despre proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de apă şi apă uzată din Judeţul Suceava în perioada 2014 – 2020” ca şi cum ar fi o realizare proprie. Înţelegem că dumnealui se află într-o continuă campanie electorală şi că încearcă cu disperare să-şi refacă imaginea distrusă de felul în care a gestionat epidemia de Covid-19 la nivelul judeţului, dar asta nu-i oferă dreptul de a se lăuda cu munca altora.

Pentru că el uită în mod voit să specifice că acest proiect, cu adevărat important pentru judeţ, nu este o realizare a domniei sale, nici a Consiliului Judeţean Suceava, ci a ACET-ului în colaborare cu AJAC, aceste două entităţi fiind cele care au muncit pentru obţinerea finanţării respective.

De altfel, Consiliul Judeţean Suceava nici măcar nu are în patrimoniu reţele de apă, staţii de epurare etc., dar se vede treaba că, în opinia sa, alegătorii nu trebuie să cunoască aceste „amănunte”.

Tot ieri (marţi – n.red.), acelaşi personaj aducea în atenţia publică faptul că sunt continuate demersurile în ceea ce priveşte înfiinţarea unui centru de tineret şi tabără şcolară la Bucşoaia, Frasin.

Suntem convinşi că această iniţiativă nu este altceva decât un alt tertip electoral, care nu va avea nicio finalitate practică, înscriindu-se în lista de elucubraţii cu care ne-a învăţat deja preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, ca aeroportul de la Floreni, autostrăzile cu tuneluri prin munţi, spitalul de copii ş.a.m.d.

Având în vedere experienţa sa politică, ne-am fi aşteptat să ştie că locuitorii judeţului Suceava nu mai umblă după fantasmagorii, ci aşteaptă să le fie rezolvate problemele reale, practice, cu care se confruntă zi de zi. Doar că în ultima vreme realitatea îl sperie pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, deoarece aceasta îi demonstrează în mod repetat că nu este nici pe departe profesionistul în care a pozat ani de zile. Din acest motiv o evită, fie lăudându-se cu realizările altora, fie prezentând proiecte care nu se vor materializa niciodată, sperând ca aceste tactici manipulatorii să-i aducă noi adepţi. Nu este cazul!

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: