Încă o stea din vechea gardă a intrat în galaxia veşniciei

Unul dintre cei mai valoroşi jucători fălticeneni, Constantin Jamaischi, a trecut în „echipa de aur”

Unul dintre cei mai importanţi oameni de fotbal din Fălticeni, o adevărată legendă vie, Constantin Jamaischi, a trecut în echipa de aur din ceruri. Jucător şi antrenor de mare valoare, care a evoluat de-a lungul anilor la Foresta Fălticeni, Dinamo Bacău, Viitorul Bucureşti, Rapid, FC Braşov şi Sportul Studenţesc şi a fost antrenor la Foresta Fălticeni, Constructorul Iaşi şi FC Botoşani, „Nea Jami”, cum îi spuneau cei care-l ştiau, a fost un „meseriaş” în jocul cu balonul rotund.

A rămas din nou un loc gol în inimile iubitorilor de fotbal din Suceava, Constantin Jamaischi fiind unul dintre marii jucători şi antrenori ai unei perioade de glorie. Ne rugăm la Dumnezeu să-l pună în cea mai bună formulă de echipă pe care o are la dispoziţie, pentru că era bun! 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: