Numărul sucevenilor confirmaţi cu infecţie cu noul coronavirus a ajuns la 3.478

 > În ţară erau ieri 17.191 de cazuri

Până ieri, 19 mai, pe teritoriul României au fost confirmate 17.191 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.166 au fost declarate vindecate şi externate.

În lista cuprinzând numărul de cazuri confirmate, pe judeţe, potrivit raportării Institutului Naţional de Sănătate Publică, Suceava apărea cu 3.478 de cazuri, dintre care 30 de cazuri noi, confirmate în ultimele 24 de ore, dintr-un total de17.191 de cazuri.

Până ieri, 1126 persoane diagnosticate cu infecţie cu Covid-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călăraşi, Maramureş, Olt şi Ilfov, au decedat.

De la anterioara informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 155 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, ieri, erau internaţi 195 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată erau 11.808 de persoane. Alte 24.415 de persoane erau în izolare la domiciliu şi se aflau sub monitorizare medicală.

Până marţi, la nivel naţional, au fost prelucrate 322.074 de teste. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI